·

Welkom in t Hilvertshof

Hij staat redelijk dicht bij de uitgang, bij de slagbomen, beetje linksig daarvan. Naast een groene auto maar of die er straks nog staat is natuurlijk niet zeker. Wel vlakbij een groot stuk muur, een saaie muur, grijzig. Maar dat is de rest eigenlijk ook.
Vanaf de auto naar de roltrappen toe rechtdoor, en dan links. Andersom dus eerst links en dan rechts en rechtdoor. De betaalautomaat staat links gelijk om de hoek, die met alleen de betaalpasmogelijkheid dan. De betaalautomaat waar je naast met betaalpassen ook met cash geld kunt betalen staat aan de andere kant, 3 kwart vanaf links gezien en 1 kwart vanaf rechts gezien dan. Het zou ook kunnen dat er op de andere hoek ook nog een staat maar die zie ik niet vanaf hier.
Voor de ingang van de roltrappen een beetje rechtsig er omheen voor de schuifdeuren, let op dat je niet tegen t raam aan loopt. De roltrap naar boven komt als je aan komt lopen naar voren dus door de schuifdeuren naar binnen naar links om de trap naar beneden te nemen want de roltrap naar beneden zit naast de roltrap naar boven.
Oh en niet vergeten. Op de eerste parkeerlaag, niet op het dak!

Kan niet mis gaan dit.

Het is een soort in-uitje

Het is een soort in-uitje. Rechtstreeks naar de Action voor de borden, uitgang Zeedijk.. dan hoppa gelijk weer terug naar de auto.

Ik ga de roltrap af.
Oh gets die eettent.. echt niet lekker dit. Meest saaie broodje ‘gezond’ ooit hier gegeten. Een broodje met een bak droge sla en een droge plak komkommer. Eens maar nooit weer hier. Oh de H&M, zal ik via de H&M verder naar beneden gaan ipv de roltrap in de hal. Even kijken of ze nog leuke broeken voor de kleine Prins hebben? Of nou ja eigenlijk geen zin. Ik bestel wel online.
Shit, moet plassen. Nou kan maar beter nu gaan dan straks met mn handen vol. Oh k*t, tas vergeten. Nou als t echt teveel is koop ik er zo wel 1 bij. Hoewel we er al 394 hebben liggen. Heb echt zo geen tas meer nodig. Ik zie wel, als t even kan draag ik t wel gewoon.

Zo serieus, die dude springt in 1 soepele beweging gewoon over t hekje heen. Haha.. ik zie mezelf al een poging wagen, ambulance er bij. Nee ik betaal wel braaf. Soms wel jammer dat t maar een plasje is, voor dit geld zou je minstens een halve wc rol mogen gebruiken.

Bijna gelukt

Huh sinds wanneer zit de Xenos hier? Heb ik wat gemist, ben ik al zo lang niet geweest of zit ie er net?
Ok Zeedijk, blijft toch jammer dat die V&D weg is. Niet dat ik er vaak kwam, maar toch. Action, top ze hebben hier m’n borden, 2 grote en 4 kleine. Blij blij blij. Geen tas nodig, die 6 borden red ik zo wel.
Verleidelijk om de winkel door te gaan maar het is al laat. Niet doen niet doen niet doen. Hop naar de kassa. NU!

Ok bijna gelukt, een zakje paaseieren, flesje water en pennen die ik niet nodig heb.

Oh ja die Xenos, even wennen hoor. Zal ik via de Primark omhoog gaan? Nee niet handig met die borden. Jammer dat de Primark geen webshop heeft, of misschien maar goed ook. Is wel een soort Shein denk ik, geen idee. Ik koop er zelf eigenlijk nooit wat.

Waarom zitten al die mensen hier

Waarom zitten al die mensen hier bij die eettent.. mensen.. t is niet te vreten hier.. ga weg! Buiten zit een Bagels & Beans.. veel lekkerder joh! Bagels & Beans, dat was me een wandeling naar Almere toen, en hoe lekker was t om na ruim 16 kilometer te kunnen zitten voor een heerlijke lunch! Dat was wel anders toen we naar Mout liepen, nooit eerder zo’n ranzige Club Sandwich gegeten.. en ik eet ze graag!

Betalen. K*t die borden. Op de grond maar. In theorie zou je je betaalpas gewoon tegen dat ding aan moeten kunnen houden, in de praktijk werkt dat voor geen meter. Ligt dit aan mijn pas, mijn techniek of heeft iedereen dit? Gelukkig kan ie d’r ook nog gewoon ouderwets in. Vergeet je borden niet, vergeet je borden niet, vergeet je borden niet.

Ik was echt zo duidelijk

Ok, auto.
Ik was echt zo duidelijk, waarom nou toch?! Ik heb vantevoren nog zo ontzettend goed in me op zitten nemen waar ik hem neer heb gezet.
Dit is echt niet eerlijk. Oh laat maar, valt mee. Gevonden. Waarom gaat ie niet open? Oh wacht, ik heb een rode, deze Swift is brons. Hoe dan?

Ik voel echt lichte paniek opborrelen, kan ik iemand bellen? Wie kan ik bellen? Gewoon om tegenaan te huilen. Wat heb ik, een kwartier tot m’n kaartje verlopen is. Was het de hele tijd zo warm? Oh wat een ellende weer. Die borden worden ook steeds zwaarder.
Dit is de uitgang, hij stond toch een soort van redelijk dicht bij de uitgang! Hoeveel fucking uitgangen zijn er!?

Lachen ze me uit

Is m’n kwartier al voorbij? Straks heb ik m’n auto en dan gaat die boom niet meer open! En dan? Moet je dan opnieuw betalen? Hoe werkt dat? Heb je echt een kwartier of is dat een trucje zodat je niet gelijk na t parkeren betaald en dan uitgebreid gaat winkelen?

Oh er zitten mensen in dat hokje, echt zo gênant dit. Nu zien ze voor de zoveelste keer een paniekerige vrouw in een teddy jas met een stapel borden in dr handen langs lopen.
Zouden ze me volgen op de camera, lachen ze me uit? Haha daar gaat ze weer!

Zou ie gejat zijn? Kan toch niet, wie jat mijn Swiftje nou. Hij is vies ook, moet hem echt nodig wassen. maar ik en de wasstraat.. t is een dingetje zeg maar.

Ik denk dat ik op m’n kwartier zit. Ik wil huilen, nu echt. Ik ga iemand bellen.

Gierende banden

Wat.. zou het! JA! Oh wat een euforie.
Van zoeken word je dorstig. Zo blij met m’n flesje water. Ik moet plassen.. thuis maar doen. Klaar met Hilversum, met gierende banden naar huis nu.

Shit.. waar is m’n kaartje..Vergelijkbare berichten